Jedinečná možnosť zbaviť sa "bezcenných" cenných papierov FNM umožňuje previesť pozostatky prvej kupónovej privatizácie na seba - Bačišin, Vladimír
Fond národného majetku SR umožnil v zmysle zákona od 1. októbra 2009 všetkým občanom bezodplatne previesť na účet FNM takzvané bezcenné cenné papiere. Prevody, preberanie a fakturácia účtov. Informačný list Fondu národného majetku SR majiteľom cenných papierov.