Dopad reformy zdravotníctva na zamestnanosť v zdravotníckom sektore - Pechová, Michaela, 1977-
Reforma v zdravotníctve a odmeňovanie zdravotníckych pracovníkov. Vývoj priemerného zárobku vybraných kategórií zdravotníckych pracovníkov v období rokov 2001-2006. Počet lekárov a sestier na 1000 obyvateľov v krajinách OECD. Najvýznamnejšie zmeny v zdravotníctve v rokoch 2006-2009.