Použitie informačných technológií na podporu vzdelávania - Rakovská, Eva, 1963-
Analýza faktorov podmieňujúcich výber informačných technológií na podporu vzdelávania. Stratégia e-learningu a jeho ciele. Forma výučby. Možnosti informačných technológií na tvorbu e-learningových kurzov.