Alternatívne modely sociálnej ekonomiky - Pongráczová, Eva, 1971-
Charakteristika sociálneho podniku. Ciele aktívnej politiky trhu práce. Príspevky na podporu zamestnanosti. Mikrofinancie - príklad mikrofinancovania v Bangladéši. Systém miestneho výmenného obchodovania. Fungovanie časovej banky.