Vybrané problémy súčasnosti a budúcnosti globálnej ekonomiky a hospodárska politika Slovenska - Matušovič, Martin
Globálna ekonomika súčasnosti. Najdôležitejšie východiská globalizácie. Globálny systém z pohľadu podniku. Globálna ekonomika na Slovensku. Vybrané makroekonomické ukazovatele. Vybrané ukazovatele finančného a kapitálového trhu. Inovácie a globálna konkurencieschopnosť.