Ekonomie životního prostředí na rozcestí - Jílková, Jiřina
Stručná charakteristika postojov myšlienkových smerov v rámci ekonómie životného prostredia a kritické výhrady. Spoločné a odlišné prvky myšlienkových smerov ekonómie životného prostredia. Metóda a výsledky analýzy vzájomnej interakcie sledovaných smerov.