Podmienky poskytovania dávky v nezamestnanosti - Strýčková, Jolana
Zákony, ktoré upravujú podmienky nároku na dávky v nezamestnanosti. Povinné a dobrovoľné poistenie v nezamestnanosti. Obdobie poistenia v nezamestnanosti. Podmienky na priznanie dávky v nezamestnanosti. Export dávky v nezamestnanosti do iného členského štátu EÚ. Výška dávky v nezamestnanosti a jej výplata. Súbeh nároku na dávku v nezamestnanosti so zárobkovou činnosťou uchádzača o zamestnanie. Povinnosti uchádzača o zamestnanie.