Beh na dlhé trate s jasným efektom - Sotník, Alexander
Európska politika rozvoja kombinovanej (intermodálnej) dopravy - štyri hlavné zámery. Ciele medzinárodných projektov DIOMIS I a II. Situácia kombinovanej dopravy na Slovensku. Predpokladom pre rozvoj kombinovanej dopravy bude vznik moderných verejných terminálov. Pre národné hospodárstvo je veľkou škodou, že zapojenie slovenského úseku Dunaja do intermodálnej dopravy je v súčasnosti minimálne.