[Velká finanční krize: příčiny a následky] - Gonda, Vladimír
Recenzia na knihu, ktorá chronologicky rozoberá veľkú finančnú krízu. Kniha sa skladá z dvoch častí: Príčiny a Následky. Kniha je vhodná pre všetkých, kto chce rozumieť súčasnej situácii, v ktorej sme sa ocitli a kam smerujeme.