Vplyv globálnej finančnej krízy na vývoj priamych zahraničných investícií - Ferenc, Peter
V príspevku sú popísané niektoré negatívne dopady krízy na oblasť priamych zahraničných investícií a cezhraničných fúzií a akvizícií a dôvody k nim vedúce. Vývoj v krajinách SVE a celosvetový vývoj.