Ako som vybavoval zaručený elektronický podpis - Konrád, Roman
Vybavovanie elektronického podpisu a štyri kroky na jeho používanie. Rekapitulácia postupu pri vybyvovaní elektronického podpisu. Cena poplatkov a možnosť využitia elekronického podpisu v inštitúciach.