Hodnotenie nástrojov environmentálnej politiky - Hranaiová, Mária
V rámci ochrany životného prostredia vidíme posun od pôvodne používaných priamych nástrojov k nepriamym. Kritériá tvorby a zavádzania environmentálnych nástrojov. Problémy hodnotenia efektov environmentálnej politiky. Štúdie ex ante a ex post.