Vplyv knowledge managementu na činnosť podniku - Slaninková, Jana
Charakteristika knowledge (znalostného) manažmentu. Ľudské zdroje a knowledge manažment. Metódy v znalostnom manažmente. Rozdiely medzi knowledge manažmentom a talent manažmentom.