Novela zákona o dani z pridanej hodnoty od 1. januára 2010 - Jablonková, Zdenka
V súvislosti s novými pravidlami týkajúcimi sa určenia miesta dodania služieb a vrátenia dane zahraničným podnikateľom, ktoré platia v Európskej únii od 1. januára 2010, nadobúda týmto dňom účinnosť zákona č. 471/2009 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v z.n.p. Informácia o zmenách v zákone o DPH.