Náklady a záväzky zamestnávateľa v súvislosti s pracovnoprávnymi vzťahmi - zmeny od 1.7. 2009 - Feketeová, Renáta, 1974-
Vymedzenie závislej činnosti podľa zákonníka práce. Pojem pracovný pomer. Obsah vymeriavaceho základu na zákonné zdravotné a sociálne poistenie. Účtovanie jednotlivých nákladov a záväzkov zamestnávateľa vyplývajúcich z pracovnoprávnych vzťahov zamestnancov a spoločníkov. Ilustračné príklady.