Modelovanie rozhodovacích procesov na úrovni miestnej územnej samosprávy v podmienkach Slovenska - Galata, Milan
Manažérske rozhodovanie. Prvky rozhodovacích procesov. Rozhodovacie procesy za istoty, rizika a neistoty. Manažment a rozhodovacie procesy v samospráve. Analýza rozhodovacích procesov na úrovni miestnej územnej samosprávy a tvorba modelu rozhodovania pre miestne územné samosprávy. Výsledky výskumu.