Maloobchod v době recese - Favaro, Ken
Rady pre maloobchodníkov, ako vyjsť s krízy silnejší. Choďte tam, kde je voľno. Zmenšite priepasť medzi ponukou a dopytom. Rozlišujte dobré a zlé náklady. Staňte sa členom klastra. Nezabudnite na kľúčové procesy pre podnikanie v maloobchode - zákaznícky prieskum, obchodné plánovanie, riadenie výkonnosti a strategické plánovanie.