Vklady rástli, úvery klesali stavebným sporitelniam sa v tomto roku darilo - Škriniar, Pavel, 1979-
Stavebné sporiteľne a vývoj vkladov v priebehu tohto roka. Poskytovanie stavebných úverov fyzickým a právnickým osobám. Prémie zhodnocované úrokovým bonusom. Parametre úverového produktu. Situácia na českom trhu.