Kapitálové výnosy a dividendy na býčích a medvedích trhoch najväčšie vzostupy a pády amerického akciového trhu - Baláž, Vladimír
Možnosti investovania do akciového trhu USA v minulom storočí. Prvé podielové fondy. Dividendový výnos a faktory jeho ovplyvnenia. Krach, panika a medvedí trh. Príklady sekulárnych a sekundárnych trendov na akciových trhoch. Investori a rast špekulatívnych bublín. Striedanie pádov a vzostupov.