Zelená pre zelené inovácie - Poljovka, Ján
Konferencia OSN o klimatických zmenách, Kodaň 7. - 18. december 2009. Informácie z Bieleho domu a Kjótsky protokol. Problematika riešenia príčin klimatických zmien. Priemyselnoprávna ochrana a vývoj zelených technológií. Investície v súkromnom sektore.