Globálna ekonomika si na predkrízovú úroveň počká - Hölcz, Róbert
Hodnotový systém spoločnosti a funkcia peňazí. Centrálne banky a ekonomickí analytici sa zhodujú v otázkach zodpovednosti za krízu. Finančný trh a globálny finančný systém. Rozpočtová politika a opatrenia v tejto oblasti. Zadlžovanie a hospodárenie. Riešenia, diskusie a postavenie dolára.