Externality bankového sektora zaplatia daňoví poplatníci - Hölcz, Róbert
Negatívne externality bankového sektora, finančný a realitný trh. Súčasné postavenie americkej ekonomiky a deficit obchodnej bilancie. Finančný trh a lídri svetovej ekonomiky. Nové, geopolitické rozdelenie sveta. Slovenská ekonomika, spotrebiteľský trh a nárast nezamestnanosti.