Konkurencieschopnosť, znalostná ekonomika - priority Slovenska - Blašková, Mária
Konkurencieschopnosť - dôležitý rozmer a cieľ hospodárskej politiky. Znalostná ekonomika je prioritou pre Slovensko. Opatrenia na podporu znalostnej ekonomiky Slovenska.