Hypotéky a ochrana spotrebiteľa - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Hypotekárne záložné listy (HZL) ako úverové zdroje na poskytovanie hypoték bankami. Investori a ponuka emisie. Platobná neschopnosť úverových dlžníkov a možnosť splatiť zostatok úveru. Transparentnosť poskytovania hypoték a hypotekárna etika bánk. Vývoj cien nehnuteľností v SR a iných krajinách EÚ.