Jediná slovenská univerzita s komplexným ekonomickým vzdelávaním - Podstupka, Ivan
Rozhovor s rektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave Dr.h.c. Prof. Ing. Rudolfom Sivákom, PhD. Jeho názory na význam poisťovníctva v ekonomike, proces akreditácie a internacionalizácie štúdia.