Co dál se spokojeností zákazníků? - Votápek, Vladimír
Spokojnosť zákazníkov so službami bánk v ČR. Finančná kríza a vplyv na zákazníka. Image, očakávanie, kvalita produktov, kvalita služieb, vnímané hodnoty služieb a produktov. Pojem " value for money". Model EPSI a možnosti manažmentu bánk.