Hodnota akvizície a jej vzťah k hodnote firmy - Fabian, Peter
Ohodnocovanie v rámci podnikovej akvizície. Ekonomický zisk. Čistá súčasná hodnota pre firmu spájajúcu sa s druhou firmou. Metódy a nástroje pri ohodnocovaní firiem. Najvýznamnejšie metódy: Comparative ratios, Replacement cost, Discounted cash flow.