Aké riziká môže vyvolať elektronické obchodovanie? - Brokešová, Zuzana, 1985-
Vymedzenie elektronického obchodovania. Rizikovosť elektronického obchodu. Riziká na strane predávajúceho. Riziká na strane kupujúceho.