Rozhodovanie a systematické chyby: Nadmerný optimizmus - Šinský, Michal
Optimizmus v konaní človeka. Tendencia považovať pozitívne udalosti za viac pravdepodobné v porovnaní s negatívnymi udalosťami. Rozdiely medzi plánom a skutočnosťou. Príklady nadmerného optimizmu z praxe.