Convenience produkty - Marušková, Jaroslava
Moderné technológie v stravovacích službách ako hybná sila rozvoja gastronómie. Čo je convenience produkt. Výhody convenience produktov. Využívanie týchto produktov v praxi. Dôvody odmietavého postoja k produktom convenience. Najčastejšie používané výrobky convenience. Reálne výhody a úspory. Problém v širšom využívaní uvedených produktov.