Implementácia rádiofrekvenčnej identifikácie v distribučných centrách - Dudek, Slavomír
Využívanie RFID - rádiofrekvenčnej identifikácie pri skladových operáciách. Bariéry v implementácii technológie RFID v distribučných centrách. Koexistencia technológie RFID a čiarových kódov. Potenciálne scenáre pri kooperácii RFID a čiarových kódov.