Preprava tovaru po mori sa bude zdražovať - Adamčíková, Zdenka
Prepad medzinárodného obchodu a snaha prepravcov pokryť straty. Vyššie ceny prepravy po mori. Obmedzenie počtu lodí a rušenie liniek. Kalkulácie lodných firiem. Názory na ďalší vývoj.