K integrované námořní politice EU - Kladiva, Jiří
Správa Európskej únie o pokroku, v ktorej poukazuje na dosiahnuté výsledky integrovanej námornej politiky EÚ za posledné dva roky a zaoberá sa aj výhliadkami do budúcnosti. Pokrok v oblasti integrovanej námornej politiky. Sledovanie námorného priestoru. Medzinárodné riešenie námornej dopravy.