Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty k 1. januáru 2010 - Minársky, Ján
Zákonom č. 471/2009 Z.z. s účinnosťou od 1. januára 2010 sa novelizoval zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Novelizácia obsahuje 42 bodov a do zákona sú vložené dva nové paragrafy. Príspevok poukazuje na najdôležitejšie zmeny v zákone o dani z pridanej hodnoty, ktoré novelizácia prináša.