Logistické centrum Tescoma - Cempírek, Václav
Výrobca kuchynských potrieb pre domácnosti a profesionálnu gastronómiu - Tescoma s.r.o. so sídlom v Zlíne. Česká firma bez zahraničnej kapitálovej účasti. Držiteľ certifikátu systému kvality - ISO 9001:2001 a systému environmentálneho manažérstva - ISO 14001:2005. Nové logistické centrum spoločnosti. Riadenie skladu a zásob za pomoci skladového riadiaceho systému WMS (Warehouse management system).