Makroekonomické a mikroekonomické dopady finančnej krízy na automobilový priemysel - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Popri trhu s nehnuteľnosťami zasiahla svetová finančná kríza veľmi citeľne automobilový priemysel. Vo všetkých ekonomicky vyspelých štátoch má tento sektor kľúčové postavenie v ekonomike. Príčiny krízy automobilového priemyslu. Možné východiská - opatrenia prijímané zo strany automobiliek a zo strany vlád.1. a 2. vlna šrotovného.