(De) Motivácia tvorby úspor na začiatku 21. storočia - Rozborilová, Dária
Úspory domácností nepochybne predstavujú jeden z nosných zdrojov investícií. Identifikácia tých determinantov, ktoré motivujú, resp. demotivujú domácnosti sporiť. Ich poznanie vytvára priestor pre voľbu nástrojov, ktoré môžu korigovať nežiaduce správanie domácností.