Integrácia v regióne strednej Ázie (základné integračné zoskupenia) - Gonda, Vladimír
Integračné procesy v turbulentnom priestore strednej Ázie. Základné integračné zoskupenia v tomto regióne. Spoločenstvo nezávislých štátov. Stredoázijské ekonomické spoločenstvo. GUUAM (v súčasnosti GUAM). Eurázijské ekonomické spoločenstvo. Šanghajská organizácia spolupráce. Jednotný ekonomický priestor.