Flexibilita pracovných síl v podmienkach hospodárskej krízy v SR - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Slovensko a flexibilita pracovnej sily. Bariéry, ktorých výsledkom je nízka pružnosť slovenského pracovného trhu. Podpora štrukturálnej mobility. Geografická mobilita pracovných síl. Vyrovnávanie regionálnych disparít na trhu práce.