<The> statistical outcomes in the airport as a tool of decision-making and management process - Berežný, Štefan
Využitie štatistických údajov pre efektívnejšie rozhodovanie a riadenie na letisku. Technika spracovania dát. Získané základné výstupy. Charakteristika využitia pre bezpečnosť letiska.