Makroekonomický pohľad na vznik nových trendov na trhu práce v aktuálne prebiehajúcej hospodárskej recesii - Michaličková, Lenka
Trendy na trhu práce v prebiehajúcej hospodárskej kríze z makroekonomického hľadiska. Celý príspevok sa sústreďuje na prepojenie vplyvu makroekonomických ukazovateľov na trh práce a na vznik nových javov. Príspevok sa zameriava podrobne na znižovanie nezamestnanosti, rast zamestnanosti, ceny, mzdy, infláciu. Ostatné trendy popisuje parciálne v rámci komplexného zhrnutia javov, ktoré sa na trhu práce vyskytujú.