Aktuálna situácia absolventov na trhu práce v Slovenskej republike v podmienkach globálnej finančnej a hospodárskej krízy - Polonyová, Simona, 1985-
Zmapovanie aktuálnej situácie na slovenskom trhu práce v súčasných podmienkach recesie. Príspevok sa zameriava na stručnú charakteristiku možností, rizík a príležitostí na pracovnom trhu pre absolventov a poukazuje na nesúlad medzi vzdelávaním a potrebami trhu práce.