Možnosti internetu vo vyučovacom procese - Stradiotová, Eva, 1963-
Vznik internetu, charakteristika, výhody. Internet je zdrojom obrovského množstva informácií, nie všetky sú však správne a preto ich treba selektovať. Využitie internetu v mnohých oblastiach života. Možnosti internetu vo vyučovacom procese.