Zmeny v odmeňovaní vo verejnej správe - Cingelová, Zuzana
Legislatívna úprava odmeňovania vo verejnej správe. Zmeny v odmeňovaní pedagogických a odborných zamestnancov. Práva a povinnosti pedagogického a odborného zamestnanca. Platová tarifa. Pracovná trieda, platová trieda. Kvalifikačné predpoklady na vykonávanie pracovných činností. Príplatok za výkon špecializovanej činnosti. Kreditový príplatok pedagogického a odborného zamestnanca. Príplatok za riadenie pre vedúcich zamestnancov.