Spoločenský blahobyt a limity ekonomického rastu - Naščáková, Jana
Význam inovácií v ekonomickom raste. Inovácie sa zameriavajú v prevažnej miere na produkty a služby s efektom spätného nárazu. Inovácia produktov a služieb by mohla prenechať miesto tiež inovácii životného štýlu. Proces nekontrolovateľného ekonomického rastu vedie k zhoršovaniu blahobytu spoločnosti s výnimkou malej menšiny.