Optimum experimental designs, with SAS - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu A.C. Atkinsona, A.N. Doneva a R.D. Tobiasa: Optimum experimental designs, wit SAS. Charakteristika publikácie. Rozdelenie publikácie na 26 kapitol. Stručná charakteristika jednotlivých kapitol. Stručné zhrnutie publikácie v rýmoch.