Bayesian reliability - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu Bayesian reliability od Michael S. Hamada, Alyson G. Wilson, C. Shane Reese a Harry F. Martz. Definícia spoľahlivosti. Aplikácia štatistických Bayesovských metód. Stručná charakteristika kapitol. Prínos publikácie pre používateľa.