E-learning and e-accessibility as new approaches to education and e-inclusion of people with disabilities - Ondrejková, Anna
Handicapovaní ľudia a ich pozícia v živote. Handicapovaní občania a prístup k vzdelávaniu. Rovnaké možnosti a práva. Vzdelávanie - právo pre všetkých. Potenciálne nové bariéry v informačnej spoločnosti. Elektronický prístup, prístup na internet. E-vzdelávanie pre e-inklúziu.