Skúsenosti z využitia metódy prípadových štúdií vo výučbe podnikateľstva v informačných technlológiách - Zajko, Marián
Vo výučbe predmetu Podniková informatika a podnikanie na EU sa experimentálne uplatnila metóda prípadových štúdií. Osvetlenie pojmu "model podnikania". Stavebné bloky modelu podnikania a vzťahy medzi nimi. Prípadová štúdia týkajúca sa strategickej zmeny v spoločnosti Nortel Telecommunications.