Stratégia informatizácie spoločnosti na roky 2009-2013
Informačná spoločnosť v EÚ. Súčasný stav a perspektíva informačnej spoločnosti na Slovensku. Hlavné oblasti rozvoja a priority SR: budovanie širokopásmových pripojení, informačná bezpečnosť a štandardy, elektronická verejná správa, elektronické zdravotníctvo, digitálna gramotnosť a elektronické vzdelávanie, znižovanie energetickej náročnosti a zvýšenie energetickej účinnosti. Financovanie a monitorovanie.